Site icon Наше Місто

Кримінальні новини Дніпра 3 липня: ворожий агент, розбій та масштабна ДТП

Ворожий агент, розбій та величезний затор. Про ці та інші надзвичайні події понеділка, 3 липня, дивіться у відеодайджесті  Днепр оперативный, пише  «Наше Місто».

ДПТ з постраждалими

На перехресті Слобожанського проспекту та вулиці Байкальської сталася ДТП. Тут зіштовхнулись два автомобілі – Mazda та Toyota. Відео моменту аварії потрапило на камеру зовнішнього спостереження Ситуаційного центру Дніпра. 

Судячи з відео, Toyota їхала по Слобожанському проспекту з боку центру в напрямку Підгородного. У той момент по Байкальській з боку вулиці Журналістів рухалася Mazda на зелений сигнал світлофора, щоб перетнути проспект Слобожанський. Toyota поїхала на червоний і машини зіштовхнулися. Після зіткнення Toyota перекинулася на дах. Внаслідок ДТП постраждали двоє 6-річних хлопчиків, які знаходилися в автомобілі Mazda. Їх шпиталізували з попереднім діагнозом: закрита черепно-мозкова травма.

Величезний затор

У Дніпрі на Кайдацькому мосту сталася ДТП. Тут зіткнулись Daewoo, Opel, Volkswagen та Renault. Як з’ясувалося, водій Volkswagen намагався об’їхати Daewoo та почав перебудовуватись на середню смугу, але не встиг і врізався у нього. Після цього Volkswagen продовжив їхати та пошкодив Renault і Opel. Постраждала 42-річна пасажирка Daewoo. Її шпиталізували. Усі обставини аварії має встановити слідчий за ДТП.

Крадіжки та розбій

Крадіжки, бійки та сімейні сварки. За минулий тиждень у Дніпрі зафіксовано дві тисячі викликів патрульної поліції. 

«Статистика за період з 26 червня по 2 липня. Викликів відпрацьовано 2025, адміністративні матеріали – складено 2489 протоколів та постанов. За порушення правил дорожнього руху – 1992 адміністративних матеріалів. Виявлено водіїв, які керували транспортними засобами з ознаками сп’яніння – 126. Складено матеріали за статтею 130 КУпАП. Хуліганські дії. Зафіксовано 24 події. Розпиття алкогольних напоїв або поява в стані алкогольного сп’яніння в громадському місці (стаття 178 кодексу України) адміністративні правопорушення – 222 випадків», – повідомив  Павло Карманов, старший інспектор пресслужби Управління ПП в області.

По гарячих слідах поліцейські затримали ймовірно причетних до одного пограбування та трьох крадіжок. Також охоронці правопорядку задокументували 8 бійок та 82 сімейні сварки.

Ворожий агент

У Дніпрі судитимуть російського агента, який «зливав» ворогу розташування військових літаків ЗСУ. Проросійськи налаштований чоловік добровільно погодився надавати інформацію щодо розташування військової техніки та підрозділів військовослужбовців ЗСУ. Також чоловік у розмовах з представником держави-агресора висловлював жаль, що місто Дніпро «не звільнили», а у соцмережі поширював антиукраїнські дописи. Наразі обвинувачений перебуває під вартою. За клопотанням прокурора судом накладено арешт на його майно.

Пожежна небезпека

Майже 20 га поверхні екосистем на Дніпропетровщині згоріло за тиждень. Рятувальники ліквідували 45 пожеж: 28 разів горіла трава та 17 – сміття. В умовах повномасштабної війни в Україні такі пожежі стають додатковим навантаженням на вогнеборців. Замість ліквідації наслідків воєнної агресії рф і порятунку людей, надзвичайники змушені виїжджати на гасіння сухостою. ДСНС закликає усіх жителів Дніпропетровщини не нехтувати правилами пожежної безпеки. Нагадуємо, за випалювання сухої рослинності передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність!

Категорія: Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version