Skip to content

Будьте обережні: у липні на вас чекають дні Гекати

Кожен місяць року багатий не тільки сприятливими, але і дуже небезпечними датами. Час зміни місячних фаз називається Дні Гекати.  У липні беде п’ять таких періодів. Про це повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на Уніан.

15 місячна доба: початок 2 липня о 21:13, закінчення 3 липня о 22:13

У цей період рекомендується уникати великих змін або великих ризиків, результат може виявитися несприятливим. Це пов’язано з впливом енергетики місяця на прийняття рішень. У той же час період сприятливий для зміцнення існуючих відносин і зв’язків – ця фаза місяця підтримує гармонію і стабільність.

23 місячна доба: початок 11 липня о 00: 08, закінчення 12 липня о 00:19

Цей період пов’язаний з більш інтенсивними емоційними проявами, тому зверніть підвищену увагу на інтуїцію, але вибирайте усвідомлений підхід. Можна застосовувати практики очищення від негативної енергії і звільнення від старих і негативних зразків поведінки. Це може включати медитацію, ритуали або практики самоаналізу.

29 місячна доба: початок 17 липня о 02: 43, закінчення 17 липня о 21: 33

Цей період розглядається як час для глибокої медитації, сприятливий для роботи над внутрішнім розвитком і духовним зростанням.

Відпочинок і розслаблення: рекомендується відпочивати і давати собі можливість розслабитися – організм найбільш потребує відновлення і спокою. Крім того, вкрай не рекомендується починати нові проекти.

9 місячна доба: початок 25 липня о 12:56, закінчення 26 липня о 14: 19

У цей період вважається несприятливим починати будь-що нове або важливе, оскільки це може привести до невдачі або негативних наслідків. Цей період вважається сприятливим для роботи над собою і внутрішнім ростом і розвитком. Також рекомендується уникати інтенсивної фізичної активності.

15 місячна доба:  початок 31 липня о 20:45

У небезпечні дні 2023, особливо ввечері останнього дня місяця, рекомендується взяти під особливий контроль всі думки і дії, щоб не зробити необдуманих вчинків, про які потім доведеться пошкодувати. Не вживайте алкоголь, не спілкуйтеся з токсичними людьми і не піддавайтеся на провокації.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: