Site icon Наше Місто

У центрі Дніпра під легковиком провалилась бруківка: подробиці аварії

У центрі Дніпра легковик ледь не пішов під землю. Надзвичайна подія сталася по проспекту Дмитра Яворницького. На місце відразу виїхали усі комунальні служби. Детальніше про це у сюжеті Днепр оперативный, пише «Наше Місто».

Як з’ясувалось, причиною аварії стався провал бруківки.

«За інформацією управління патрульної поліції о 9 годині 50 хвилин стався провал дорожнього покриття, куди згодом потрапив автомобіль. Після отримання інформації оперативно виїхала дорожня бригада, яка працювала неподалік,  для огородження місця, безпосередньо перед ямою», – повідомив начальник управління інфраструктури департаменту благоустрою ДМР Дмитро Коробов.

Причини події наразі з’ясовуються. Співробітники КП «Дніпроводоканал» перевіряють на герметичність та наявність проривів на мережах водопостачання.

«Проводимо інспекцію телемереж, перевірку водогона, який проходить по тротуарній частині, коли проведемо телеінспекцію, будемо в курсі, що наші мережі в порядку», – розповів представник КП «Дніпроводоканал» Ян Майдан.

Задля безпеки місце провалу огородили. На даний момент співробітники комунальних служб роблять все можливе для того, щоб розібратися в ситуації та усунути руйнування якнайшвидше.

Категорія: ЖКГ, Новини Дніпра, Транспорт в Дніпрі

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version