Skip to content

Діти вже ніколи не обіймуть тата: в боях з окупантами загинув Герой з Жовтих Вод

Чергова втрата для Жовтоводської громади. 21 червня під час виконання бойового завдання на Донеччині загинув військовослужбовець Збройних Сил України Володимир Кузнєцов. Про це повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на Жовтоводську міську раду.

Володимир Кузнєцов народився 15 грудня 1972 року у Львові. Там здобув середню та професійно-технічну освіту. У 2001 році зустрів свою майбутню дружину Олену, закохані побралися та перебралися жити до Жовтих Вод. Трудовий шлях чоловіка пов’язаний із «Північним ГЗК», ПрАТ «Гарант Метиз Інвест» та ДП «СхідГЗК». На комбінаті працював слюсарем-ремонтником сірчанокислотного цеху ГМЗ.

«Володимир Кузнєцов був справжнім патріотом своєї країни: брав участь у Революції Гідності, із перших місяців повномасштабного вторгнення боронив українські землі від російського окупанта. На військову службу був призваний 23 березня 2022 року. Після проходження навчання служив оператором відділення радіоелектронної боротьби Збройних Сил України. Службу ніс відповідально, всі поставлені бойові завдання виконував чітко, виважено та сумлінно. Був доброзичливим, товариським, працьовитим, важкої праці не боявся, любив жартувати, читати книжки, грати у футбол, надихати та заряджати всіх навколо своєю позитивною енергією і настроєм», – повідомляє Жовтоводська міська рада.

Загинув Володимир Кузнєцов 21 червня під час виконання бойового завдання поблизу Мар’їнки, що на Донеччині. У чоловіка залишилися дружина Олена, син Богдан та донька Єлизавета.

Щирі співчуття рідним та близьким загиблого воїна. Вічна пам’ять мужньому Герою!

Новини Дніпра: загинув Володимир Кузнєцов - Наше Місто

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: