Літній сніданок і вечеря мають бути легкими. Для цього найкраще підходять овочі. Якщо ви не хочете витрачати час на приготування ікри чи овочевого рагу, зробіть кабачки в клярі. Це навіть простіше, ніж кабачкові оладки, а смак нагадує м’ясні страви. Детальніше про особливості рецепту пише сайт «Наше Місто» з посиланням на Telegraf.
Інгредієнти:
- 2 середні кабачки;
- 100 г будь-якого твердого сиру;
- 100 г панірувальних сухарів;
- 50 г борошна;
- 4 курячих яйця;
- 1 ч. л. сушеної петрушки;
- 1 ч. л. паприки;
- сіль, мелений чорний перець — на смак.
Приготування:
На нечищених кабачках зробити декілька смуг виделкою. Після цього нарізати кабачки тонкими пластинками в глибокий посуд, посолити, поперчити та залишити на 15 хвилин.
В окремому посуді змішати сир, петрушку, паприку та яйця. В іншому посуді змішати борошно з панірувальними сухарями.
Потрібно по черзі опускати кожен кабачок спочатку в посуд з сиром, потім — в панірування. Після цього потрібно обсмажити кабачки на попередньо розігрітій пательні по 5 хвилин із кожного боку.
Подавайте кабачки у клярі з улюбленим соусом та насолоджуйтесь стравою. Смачного!