Skip to content

Закуска з кабачків, яку змітають зі столу за 1 хвилину: хитрий рецепт

Літній сніданок і вечеря мають бути легкими. Для цього найкраще підходять овочі. Якщо ви не хочете витрачати час на приготування ікри чи овочевого рагу, зробіть кабачки в клярі. Це навіть простіше, ніж кабачкові оладки, а смак нагадує м’ясні страви. Детальніше про особливості рецепту пише сайт «Наше Місто» з посиланням на Telegraf.

Інгредієнти:

  • 2 середні кабачки;
  • 100 г будь-якого твердого сиру;
  • 100 г панірувальних сухарів;
  • 50 г борошна;
  • 4 курячих яйця;
  • 1 ч. л. сушеної петрушки;
  • 1 ч. л. паприки;
  • сіль, мелений чорний перець — на смак.

Приготування:

На нечищених кабачках зробити декілька смуг виделкою. Після цього нарізати кабачки тонкими пластинками в глибокий посуд, посолити, поперчити та залишити на 15 хвилин.

В окремому посуді змішати сир, петрушку, паприку та яйця. В іншому посуді змішати борошно з панірувальними сухарями.

Потрібно по черзі опускати кожен кабачок спочатку в посуд з сиром, потім — в панірування. Після цього потрібно обсмажити кабачки на попередньо розігрітій пательні по 5 хвилин із кожного боку.

Подавайте кабачки у клярі з улюбленим соусом та насолоджуйтесь стравою. Смачного!

Новини Дніпра: рецепт кабачків в клярі - Наше Місто

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: