Site icon Наше Місто

Скандал навколо Блакитного озера не вщухає: з місцевих мешканців вимагають гроші за вхід

Скандал навколо Блакитного озера не вщухає - Наше Місто

Блакитне озеро – популярне місце відпочинку жителів Дніпропетровщини і обласного центру. Воно знаходиться на території Петриківської громади Дніпровського району. Скандали навколо цієї локації – не рідкість. Та в цьому році ситуація з доступом місцевих мешканців до цього місця відпочинку значно погіршилася. Підприємці, які ведуть тут бізнес, всю територію огородили високим парканом і пропускають людей тільки за гроші – 50 грн. Хоча ще в минулому році місцеві відпочивали тут безкоштовно і навіть могли розмістити намети. Цими вихідними розгорівся новий скандал з залученням поліції. Проте навіть це не допомогло людям пройти на територію безкоштовно, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на sobitie.

На сьогодні навколо водойми «Блакитне озеро» майже не залишилося ділянок з вільним доступом до води, а з людей вимагають кошти, щоб вийти на берегову зону та відпочити на пляжі.

Цього тижня у місцевих мешканців остаточно увірвався терпець. Вони вийшли на колективне зібрання, на яке запросили ЗМІ та юристів.

Обурення викликало те, що власники/орендарі так званих баз відпочинку «Одеса» та «Заїмка», що повністю обгородили прибережну зону, вимагають за доступ до водойми по 50 гривень з людини.

Люди написали звернення до поліції стосовно перешкоджання у доступі до водного об’єкту, яким, згідно з документами, є Блакитне озеро.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version