Skip to content

Ретроградна Венера у 2023: у трьох знаків Зодіаку кардинально зміниться життя

Ксенія Куземко

Життя трьох знаків Зодіаку назавжди круто змінить ретроградну Венеру, яка триватиме з 23 липня по 3 вересня. Йдеться про Овнів, Тільців і Стрільців. Про це повідомляє «Наше місто» із посиланням на УНІАН.

Овен

Венера може призвести до несприятливих змін у житті. Вам слід звернути увагу на загострення хронічних захворювань та звертатися до лікаря за будь-яких тривожних симптомів. Також можливі конфлікти із близькими. Можливо, вже давно настав час для серйозної та неприємної розмови.

Телець

На роботі можливі серйозні проблеми. Вам дуже важливо, щоб вами захоплювалися, шанували та відкрито хвалили, але часто реальність не відповідає вашим очікуванням. Якщо це дійсно необхідно для вас, вам слід переконати керівництво, що ви гідні такого ставлення.

Стрілець

Вам ретроградна Венера принесе винятково позитивні та яскраві емоції. Ця планета подарує вам задоволення в особистому житті, у відносинах, роботі. Ви відчуватимете неймовірне щастя, тому що все збуватиметься так, як ви задумаєте. Це сприятливий період для просування вперед, здійснення своїх бажань, приходу нових ідей та багато іншого.

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: