Site icon Наше Місто

Ніжний полуничний торт без випічки з простих інгредієнтів: готується дуже швидко

Ніжний полуничний торт без випічки з простих інгредієнтів: готується дуже швидко

Смачний полуничний торт без випічки настільки простий у приготуванні, що з ним під силу впоратися навіть дитині. Використовувати можна як свіжу полуницю, так і заморожені ягоди, пише «Наше місто».

Інгредієнти

Спосіб приготування

Підготуйте ємність для торта. Для цього роз’ємну форму обмотайте харчовою плівкою, спочатку з боків і потім вниз. Так рідина не протече.

Желатин залийте водою кімнатної температури, перемішайте і залиште набухати.

Полуницю помийте, очистіть від хвостиків і обсушіть. Частину відкладіть для прикрашання. Інші наріжте невеликими шматочками.

У чашу блендера покладіть кисломолочний сир. Додайте 100 г цукру, ванільний цукор і 2-3 ст ложки сметани. Подрібніть до однорідності.

У велику миску налийте усю сметану, що лишилась і додайте подрібнену суміш сиру й цукру з блендера. Додайте 50 г цукру, що лишився і перемішайте до однорідності.

Желатин, що набух, розтопіть в мікрохвильовій печі чи на водяній бані. У розтоплений желатин додайте 2 столові ложки сметанної маси і змішайте до однорідності.

Потім желатинову суміш, що вийшла, поступово влийте в сирну масу, при цьому постійно перемішуючи вінчиком.

Сюди ж додайте нарізану полуницю і акуратно перемішайте.

Приготовлену суміш акуратно вилийте в підготовлену форму, рівномірно розподіліть. Полуницю, яку залишили для прикраси, наріжте на половинки і викладіть зверху торта.

Відправте застигати в холодильник мінімум на дві години, але краще на ніч. Потім акуратно вийміть з форми і подавайте.

За матеріалами shuba.life

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version