Site icon Наше Місто

Буде відремонтовано 195 метрів колектору: на ж/м Перемога тривають масштабні роботи (Фото)

Буде відремонтовано 195 метрів колектору: на ж/м Перемога тривають масштабні роботи (Фото) - Наше Місто

Під час чергування по місту заступник директора департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради Олексій Самілик проінспектував виконання робіт з ремонту колектору на ж/м Перемога, повідомляє сайт «Наше місто».

Комунальники у Дніпрі докладають максимум зусиль, щоб під час аномальних дощів місто не потерпало від затоплень. Міський голова Борис Філатов поставив перед комунальними службами завдання, аби ті провели необхідні ремонти.

Зокрема на ж/м Перемога (бульв. Слави, в районі мосту на косу) триває ремонт зливової каналізації, а саме – заміна існуючого колектору на новий. Для безпеки містян місце ремонту огородили парканом.

Цей колектор відводить воду з ж/м Перемога-4, 5, просп. Героїв, бульв. Слави та інших прилеглих вулиць, аж до самого ж/м Сокіл. Після рясних дощів тут великий обсяг води, яка не може швидко дістатися річки, оскільки колектор, який будувався ще за радянських часів, малого діаметру. А відтак, коли багато води, він переповнюється, і підтоплюються дворові території. Окрім цього технічний стан колектору потребував ремонту: є пошкодження арматури, пісок, мул.

«Аби усунути цю проблему комунальники замінюють існуючу трубу на нову з більшим у десять разів діаметром. Роботи розпочаті біля річки, а далі просуватимуться у напрямку вулиці Набережна Перемоги. Цю ділянку плануємо закінчити у липні, після приступимо до нової – переставимо паркан, аби містяни у темну пору доби не травмувалися через котлован для підземних робіт», – розповів заступник начальника КП «УРЕА» ДМР Михайло Ступак.

Після завершення робіт всі недоліки буде усунено, а сам колектор буде працювати належним чином. Загалом буде відремонтовано 195 метрів колектору. Він має прямокутну форму з параметрами 5,5 на 2 метри. Це дозволить розвантажити колектори під час злив та забезпечити максимально надійне водовідведення.

Категорія: ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version