Site icon Наше Місто

В 2023 році в Дніпрі замінили майже 2 тис. світильників, 134 опори та 55 км повітряної лінії

В 2023 році в Дніпрі замінили майже 2 тис. світильників, 134 опори та 55 км повітряної лінії - Наше Місто

Дніпро піклується: біля навчальних закладів модернізують зовнішнє освітлення. 6 нових опор, 50 енергоефективних світильників та 1 120 м повітряної лінії: на територіях двох шкіл (№ 69 та № 45) тривають ремонтні роботи по зовнішньому освітленню, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на прес-службу міськради.

Майстер дільниці Михайло Соловйов розповів, що роботи триватимуть декілька днів. При цьому школа на ніч не лишається без освітлення.

Наразі з відремонтованим світлом – три навчальні заклади, а у найближчих планах відремонтувати зовнішнє освітлення у СЗШ № 29, що на вул. Батумській, 64.

«Щодо навчальних закладів, то у 2022 році рішенням міської ради ми прийняли на баланс мережі зовнішнього освітлення у 365 навчальних закладах, тобто це мережі як шкіл, так і садочків. Наразі на 22 обʼєктах ми вже завершили відновлення освітлення. Але паралельно наші бригади продовжують ремонтувати освітлення і у дворах дніпрян та на автомагістралях. За період з січня по червень 2023 року відновили освітлення на 58 об’єктах. Загалом встановили 1 954 світильники, з них 1 294 – LED. Змонтували близько 55 км самонесного ізольованого дроту, а також замінили 134 аварійні опори. Роботи проводили в усіх адміністративних районах міста, це як у центральній частині Дніпра, так і на околицях. Бо світло повинно бути в усьому місті», – зазначив начальник виробничо-технічного відділу КП «Міськсвітло» Андрій Кравець.

Категорія: ЖКГ, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version