Skip to content

В Дніпрі люди масово отруїлися фастфудом: що відомо

З’їли шаурму та потрапили на лікарняне ліжко. У Дніпрі зафіксовано масове отруєння людей неякісною їжею швидкого приготування. Детальніше про це дивіться в матеріалі ДніпроTV, пише «Наше Місто».

Як розповів один з любителів фастфуду, місце продажу шаурми виглядало чистим, а якість їжі не викликала сумнівів. Разом з товаришем вони вирішили перекусити.

«Але ця підла шаурма зіпсувала мені весь вечір, ми поїли у вівторок десь о 6 вечора. Пройшло десь 3 години і я відчуваю, що мені стає погано. Я бігав до вбиральні. Я там провів десь хвилин 40, коли мій друг приніс ліки, я уже закутався в плед, бо мене реально почало морозити», – пригадує Артем.

Близько трьох днів хлопець хворів через отруєння шаурмою. А ось Сергій каже, що раніше вже харчувався у тому місці і все було добре. А цього дня з’їв шаурму і невдовзі потрапив до лікарні.

«Купив шаурму десь о 12 годині, і через години 2 одразу стало дуже зле. Спочатку почало нудити, ніколи мені в житті не було настільки погано, як в той день. Потім діарея, потім дуже зле стало, що почав втрачати свідомість», – розповів Сергій.

Сергій вже почувається краще. Тим часом він написав заяву до поліції. Як стало відомо, 10 осіб отруїлися шаурмою того дня.

«У відділені перебуває 5 пацієнтів, стан їх середнього ступеню тяжкості, один пацієнт з легким перебігом. Госпіталізовані вони зі скаргами на виражену слабкість, діарею, температуру тіла», – повідомила лікарка Олена.

У соцмережах подейкують, що власницю мережі звати Ольга. Наразі точаться дискусії про використання у приготуванні страв неякісного м’яса. Висловлюються припущення і про підступність конкурентів.

Наразі ж Держпродспоживслужба тимчасово призупинила роботу закладу у зв’язку з порушеннями норм виробництва.

Категорія: Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: