Skip to content

Замість фарби – холодний пластик: у Дніпрі оновлюють дорожню розмітку

У Дніпрі тривають роботи з оновлення дорожньої розмітки. Аби не заважати руху транспорту, роботи проводять у години найнижчого трафіку. Про основні локації, де оновили пішохідні переходи, читайте в матеріалі сайту «Наше Місто» з посиланням на міську владу.

Наразі роботи тривають по вулиці Луговській. Тут було оновлено 3 пішохідні переходи у місцях великого потоку людей, не оминули увагою і навчальний заклад. Біля нього також нанесли розмітку. Всього по вул. Луговській загальна площа робіт склала 38 м2.

«Дорожня розмітка відновлюється та заново наноситься на всіх відремонтованих дорогах. Пластик більш довговічний і витривалий до зношення, ніж фарба. Його гарантійний термін – до 3 років, а фарби – 6 місяців», – коментує начальник виробничого відділу КП «Транспортна інфраструктура міста» ДМР Михайло Солярчин.

Цьогоріч у Дніпрі холодним пластиком планують розмітити 10 км роздільної смуги та 3 тис. квадратних метрів пішохідних переходів. Повідомляється, що пластик більш витривалий та помітний на дорозі, тому таку практику використовують у місті вже не вперше.  

Новини Дніпра: оновлення дорожньої розмітки - Наше Місто

Категорія: ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: