Site icon Наше Місто

Солодка риба: кондитер з Дніпра приготував торт у вигляді величезного коропа

Ми вже неодноразово розповідали про смачні шедеври кондитера з Дніпра Дмитра Нікіфоренка. Він не перестає дивувати поціновувачів солоденького черговими витворами кулінарного мистецтва. Цього разу Дмитро створив торт у вигляді риби. Про це повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на допис кондитера у Facebook.

З першого погляду здається, що це дійсно величезний короп. Луска виблискує на сонечку, риба дивиться на вас сумними очима, а поруч сидить втомлений рибалка. Таке враження, що йому було не просто впіймати цю рибину.

Але, якщо чесно, то саме кондитеру було складно створити такий шедевр. Адже довелося заздалегідь продумати усі деталі і дуже ретельно їх виконати.

«Торт у вигляді карпа «Рибалка». Вага 3 кг. Все їстівне, ручна робота», – лаконічно підписав свій витвір Дмитро Нікіфоренко.

Вочевидь, кондитер полюбляє незвичні замовлення. Він вже готував торти у вигляді автомобілів, електровоза, комбайна, гітари, тварин, літаків та навіть дамських сумочок і каструлі з борщем.

Нагадаємо, торт у вигляді риби вже є в арсеналі популярного кондитера. Раніше ми писали про виготовлений ним десерт «Відро карасів».

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version