Skip to content

Ракетний удар по Чонгарському мосту: що відомо

Софія Танченко

Ракетний удар по Чонгарському мосту: що відомо

Як ми раніше повідомляли, сьогодні рано вранці окупанти повідомили про ракетний удар по Чонгарському мосту. Головне управління розвідки Міноборони прокоментувало цю ситуацію, передає «Наше місто».

«Якщо зірки запалюють, значить це для чогось потрібно. Аналізувати з точки зору військової доцільності речі, які відбуваються на тимчасово окупованих територіях ми будемо після того, як ці території будуть звільнені. Що обов’язково станеться. Зараз триває планомірна робота сил безпеки й оборони, руху опору, місцевого населення, яке чекає на повернення української законної влади на цих територіях. І зараз можна лише коментувати, що далі буде», – заявив представник ГУР Андрій Юсов.

Що відомо

Як повідомляють росЗМІ пошкоджено дорожнє полотно, рух через Чонгарський міст припинено. Жертв серед людей, за попередніми даними, немає.

Чонгарським мостом (поблизу Джанкоя) проходить один із трьох шляхів до Криму із Запорізької та Херсонської областей. Так як він більше не функціонує, рух транспорту проходить через два інші пункти пропуску – “Перекоп” та “Армянськ”, що знаходяться в районі Армянська.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: