Skip to content

Настане чорна полоса: у яких знаків Зодіаку скоро почнеться складний період в житті

Софія Танченко

Новини Дніпра: У яких знаків Зодіаку скоро почнеться чорна полоса

Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку скоро наздожене лихо. Найближчими днями в їх житті відбудуться не найприємніші події. Практично все біде не за планом. Серед нещасливців Стрілець, Телець та Близнюки, передає «Наше місто».

Близнюки

Ви ризикуєте розірвати стосунки зі своєю другою половинкою. Можуть виникнути серйозні проблеми з довірою та розумінням одне одного. Але не намагайтеся повернути те, без чого ваше життя може бути кращим. Дивіться вперед і вірте в те, що зовсім скоро знайдете ту людину, з якою більше ніколи не розлучитеся.

Телець

Кінець червня обіцяє великі проблеми з грошима. Ви можете стати жертвою шахраїв. Не робіть онлайн-покупки, не довіряйте малознайомим людям і обов’язково перевіряйте всі чеки не відходячи від каси. Бо можете залишитися без копійки грошей, що дуже похитне вашу фінансову стабільність.

Стрілець

Скоро ви можете посваритися як зі своїми близькими людьми, так і з друзями і колегами. Вам варто слідкувати за тим, що ви кажете і не перестати пліткувати та грубіянити. Інакше скоро позбудетеся всіх тих, хто був вам дорогий.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: