Site icon Наше Місто

Дніпровська міська влада інформує: оперативна ситуація станом на 18:00

Станом на 18:00 бригади КП «Дніпроводоканал» продовжує аварійні роботи на таких об’єктах:

Комунальники докладають максимальних зусиль, аби якомога швидше завершити аварійні роботи та відновити подачу води на цих об’єктах.

Бригади КП «Дніпроводоканал» завершили аварійні роботи на таких об’єктах:

Обслуговуюча організація завершила роботи на внутрішньобудинкових мережах на вул. Титова,2-А , відновлено водопостачання на вул. Титова, 1-21, вул. Янгеля, 1-5, вул. Новокримська, 2-А, 2-Б, просп. Б.Хмельницького, 26-32. 

Без відключення водопостачання сьогодні бригади КП «Дніпроводоканал» працювали на очищення засмічень на мережах водовідведення та усуненні пошкоджень на мережах водопостачання. Загалом в роботі було понад шість десятків об’єктів.

Аварійна служба КП «Дніпроводоканал» та комунальних підприємств міста у разі необхідності готові оперативно взятися за ліквідацію аварійних ситуацій, а також до робіт за заявками містян на очищення каналізаційних мереж, а також пошкоджень на мережах водопостачання.

За завданням міського голови Бориса Філатова всі аварійні бригади Дніпра мають всю необхідну техніку та матеріали. Завдяки цьому вони можуть швидко та якісно виконувати будь-які ремонти на комунальних мережах.

У зв’язку з проведенням ремонтних робіт приватною енергетичною компанією ЦЕК завтра, 23 червня з 08:00 до 17:00 буде припинено подачу електроенергії за такими адресами:

У випадку виникнення будь-яких проблемних ситуацій у комунальній сфері міста, їх буде одразу ліквідовано. Це питання міська влада тримає на контролі, аби дніпряни в повному обсязі були забезпечені належними комунальними послугами.

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми у комунальній сфері, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради: 

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version