Site icon Наше Місто

Без батька залишилася 9-річна донечка: помер медик 93-ї бригади «Холодний Яр»

Війна продовжує забирати життя українців. 20 червня сумну звістку отримала Іларіонівська громада. Трагічно пішов з життя старший медик 93-ї бригади «Холодний Яр» Дмитро Леонідович Ільченко. Про це повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на Іларіонівську територіальну громаду.

Згідно з повідомленням, йому нещодавно виповнилося 44 роки. Захищати Україну від ворога Дмитро пішов добровольцем у червні 2022 року.

«Впродовж місяця у Львові здобув військову спеціальність і був направлений у Бахмут. Майже рік він рятував побратимів на полі бою, витягуючи їх із пазурів смерті. Але 18 квітня 2023 року сам дістав тяжке поранення», – повідомляє Іларіонівська ТГ.

Мужнього медика врятували у шпиталі міста Дніпро, а реабілітацію він проходив вже вдома.

«Пережите вкрило сивиною волосся чоловіка і незагойною раною лягло на його серце. Воно зупинилося, коли Дмитро йшов до батьків… На жаль, не дійшов. Він давав другий шанс на життя пораненим бійцям, а врятувати себе не вистачило сил», – йдеться у повідомленні Іларіонівської громади.

Словами важко вгамувати біль втрати дорогої людини: батькам –турботливого сина, дружині – люблячого чоловіка, а дев’ятирічній донечці – найкращого у світі татуся.

Ми поділяємо горе рідних та разом із ними схиляємо голови у глибокій скорботі перед світлою пам’яттю відважного захисника України, Дмитра Ільченка. Вічна слава Герою!

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version