Гомілки – універсальний і доступний продукт, який є основою для безлічі страв. Як і вся курятина, вони не мають вираженого смаку, а тому завдяки підібраним спеціям кожного разу можуть смакувати по-новому. Тому Євген Клопотенко розповів, як приготувати ідеальні курячі гомілки, пише «Наше місто».
Інгредієнти:
- 1 кілограм гомілок
- 3 бутони гвоздики
- 50 мл соєвого соусу
- 50 мл меду
- 1 цибулина
- Корінь імбиру
Спосіб приготування
Для початку перекладіть гомілки в окрему миску, додайте туди гвоздику, соєвий соус і мед. Перемішайте це все разом із гомілками. Маринад майже готовий. Особливу роль у ньому відіграє мед, який карамелізується в процесі випікання і надасть солодкого присмаку.
Наступним кроком наріжте цибулю півкільцями. Натріть імбир на терці. Додайте цибулю та імбир до гомілок і знову все перемішайте.
Запікати гомілки краще в рукаві, адже тоді весь маринад залишатиметься всередині, і це суттєво вплине на смак та аромат страви. Тож покладіть гомілки в рукав, його – у форму.
Відправляйте в духовку на 40-60 хвилин за температури 180 градусів. До м’яса можете зробити будь-який улюблений гарнір і смакуйте!
Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна