Skip to content

Швидко і доступно: рецепт ідеальних курячих гомілок від Клопотенка

Ксенія Куземко

Гомілки – універсальний і доступний продукт, який є основою для безлічі страв. Як і вся курятина, вони не мають вираженого смаку, а тому завдяки підібраним спеціям кожного разу можуть смакувати по-новому. Тому Євген Клопотенко розповів, як приготувати ідеальні курячі гомілки, пише «Наше місто».

Інгредієнти:

  • 1 кілограм гомілок
  • 3 бутони гвоздики
  • 50 мл соєвого соусу
  • 50 мл меду
  • 1 цибулина
  • Корінь імбиру

Спосіб приготування

Для початку перекладіть гомілки в окрему миску, додайте туди гвоздику, соєвий соус і мед. Перемішайте це все разом із гомілками. Маринад майже готовий. Особливу роль у ньому відіграє мед, який карамелізується в процесі випікання і надасть солодкого присмаку.

Наступним кроком наріжте цибулю півкільцями. Натріть імбир на терці. Додайте цибулю та імбир до гомілок і знову все перемішайте.

Запікати гомілки краще в рукаві, адже тоді весь маринад залишатиметься всередині, і це суттєво вплине на смак та аромат страви. Тож покладіть гомілки в рукав, його – у форму.

Відправляйте в духовку на 40-60 хвилин за температури 180 градусів. До м’яса можете зробити будь-який улюблений гарнір і смакуйте!

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: