Site icon Наше Місто

Куточок Франції: під Дніпром розквітло мальовниче лавандове поле

Щоб побачити ніжні квіти лаванди і помилуватись безмежними фіолетовими ланами – не обов’язково їхати до Франції у славнозвісний Прованс. Така краса є й на Дніпропетровщині. Про неймовірні лавандові галявини пише сайт«Наше Місто»  з посиланням на 11 канал.

У селищі Орловщина є справжня лавандова ферма. Власниця каже, що через несприятливу погоду сезон цвітіння трохи запізнився, але зараз вже можна відчути дивовижний аромат та побачити перші квіти. Чекають своєї черги напіврозкриті бутони.

«З кожної коробочки скоро з’явиться квіточка. Саме тоді вони найбагатші ефірами, і ми відчуємо як ароматно пахне лаванда», – розповіла власниця лавандової ферми Тетяна Бруштець.

Здебільшого люди приїздять на лавандову форму щоб зробити яскраві світлини та отримати незабутні враження.

«Тут яскрава, гарна локація. Атмосфера спокійна. За таких тяжких обставин, в яких перебуває наша країна, кожному з нас важливо відволіктися від новин. Життя триває», – ділиться враженнями відвідувачка Єлизавета.

За словами власниці, створили лавандову ферму шість років тому. Вже понад чотири року усі охочі мають змогу відвідати яскраву локацію. Зараз це на часі, адже усім нам потрібні позитивні враження, каже Тетяна.

 «Ці новини, цей жах, який навколо, ми потребуємо відновлення. Люди прагнуть отримати хоч крихту краси. Це зараз важливо», – упевнена власниця лавандової ферми Тетяна Бруштець.

Сезон лаванди триватиме ще близько місяця, тож усі охочі мають можливість здійснити романтичну прогулянку та зробити світлини на фоні лавандових ланів.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version