Site icon Наше Місто

Штрудель з яблуком із лаваша: смачний десерт за 20 хвилин

Швидкий штрудель з яблуком без метушні: чудовий десерт

Лаваш настільки універсальний продукт, що з нього можна готувати будь-яку страву. Якщо захотілося чогось смачного і солодкого, пропонуємо вам дізнатися ідеальний рецепт штруделя з лаваша та яблук. Про це пише «Наше місто» з посиланням на УНІАН.

Вам потрібно

Спосіб приготування

Лаваш дістати з пачки, розгорнути та добре змастити вершковим маслом кімнатної температури.

Яблука помити, очистити від шкірки та порізати часточками. Далі посипати цукром та корицею. На лаваш викласти часточки яблук та згорнути в рулет.

Зверху змастити обов’язково лаваш вершковим маслом, інакше може згоріти. Розігріваємо духовку до 200 градусів та відправляємо штрудель на 17 хвилин.

Штрудель з лаваша повинен охолонути. Посипати його цукром або пудрою та порізати на шматочки.

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version