Site icon Наше Місто

У Дніпрі ж/м Парус перерили частину дороги: що відбувається

Новини Дніпра: Ремонт теплотраси на Парусі

Останні декілька днів жителі ж/м Парус спостерігають початок масштабних робіт на розі вул. Моніторної та пров. Парусного. Депутат міської ради по даному округу Северин Маринчук розповів, що за роботи проводяться, пише “Наше місто”.

Справа в тому, що теплотраса, яка прокладена по вул. Моніторній, 3 вздовж пров. Парусний, 12, 19 та по вул. Гідропарковій, 9 введена в експлуатацію в 1976 році. За 47 років вона не підпадала під повну заміну зношених аварійних ділянок трубопроводу опалення.

“У звʼязку з частими поривами та аварійними ситуаціями під час проходження опалювального сезону 2022-2023 рр. за дорученням міського голови Бориса Філатова були проведені ретельні гідравлічні випробування. Надалі містом під наглядом голови Громадської ради Геннадія Корбана було прийнято рішення капітально відремонтувати зазначену ділянку тепломережі. Заміні підлягає 1100 метрів труби, d=325 мм”, – повідомив Северин Маринчук.

По завершенню робіт, після повторної гідравліки, фахівцями КП «Теплоенерго» буде проведено благоустрій території та відновлено асфальтне покриття.

Проведений комплекс заходів зменшить ризики аварійних ситуацій в новому опалювальному сезоні. А мешканці ж/м Парус-2 отримають більш якісні послуги з теплопостачання.

Категорія: ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version