Skip to content

Ракетний удар по Кривому Розі: чоловік врятував сім`ю із дитиною з палаючого будинку

Ксенія Куземко

У Кривому Розі чоловік разом із другом врятували сім`ю із дитиною з будинку, в який влучила ракета. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на Суспільне.

Мешканець будинку Артем розповів, що на момент вибуху він знаходився у квартирі свого товариша. За його словами, спочатку був дуже потужний вибух, а потім почалась пожежа.

“Я кажу, давай-давай, треба щось робити, бігти треба”. А бігти нема куди, бо двері заблоковані”, – говорить він.

Артем та його друг під час ракетного удару отримали поранення. Від вибухової хвилі чоловіків посікло уламками скла.

“Це були уламки скла від вибухової хвилі. Скло залетіло під ребро. Його витягли, все добре. Також другу моєму скло залетіло, його госпіталізували”, – каже чоловік.

Рятуватись від пожежі чоловіки вирішили по балконах. Спускаючись з третього поверху, вони помітили у квартирі на другому поверсі сім’ю з дитиною.

“Ми з третього поверху почали спускатися по балкону, залізли на балкон другого поверху. Там була сім’я: хлопець, дружина і маленька дитина. Ми дитину в першу чергу чим можна обв’язали, спустили її на перший поверх”, – розповів Артем.

Далі допомогли жінці, а потім вже евакуювались самі, говорить чоловік. Унизу їх зустріли рятувальники.

Ракетний удар по Кривому Рогу: в прокуратурі показали жахливі наслідки

Нагадаємо, що російські окупанти 13 червня здійснили ракетний обстріл міста Кривий Ріг, що на території Дніпропетровщини. Ворожа ракета влучила у п’ятиповерховий житловий будинок. Наразі відомо про те, що четверо людей загинуло та 25 отримали множинні поранення.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: