Site icon Наше Місто

Приїхали навіть раніше обіцяного: у Дніпрі за заявками містян видалили аварійні дерева

Новини Дніпра: Громадська рада Дніпра заявки

Громадська Рада продовжує збирати повідомлення та звернення містян. Це допомагає всім службам мерії на чолі з Борисом Філатовим якомога оперативніше вирішувати проблеми городян. Очільник Громради Геннадій Корбан оперативно направляє заявки до відповідних департаментів та міських комунальних служб для подальшого реагування. Цього разу спиляли аварійні дерева, які не давали спокійно ходити біля під’їздів, а також покосили траву біля будинків. Про це повідомляє “Наше місто” з посиланням на ДніпроТВ.

Олександра проживає у Дніпрі з початку повномасштабного вторгнення, вона переїхала з Краматорська. Коли побачила проблеми біля свого нового будинку, одразу почала звертатися до різних інстанцій. Тополі, які могли в будь-який момент завалитися на людей, не давали спокою їй та мешканцям будинку по вул. Нацгвардії, 13-а.

“Мені хтось сказав написати Корбану. Ну я ж людина нова в місті, думаю – спробую. Ми вийшли на телеграм. Я почитала, там заявка і одразу відповідь. Нам написали, що до 11 у вас все зроблять, але приїхали навіть раніше”, – розповіла Олена.

Детальніше дивіться у сюжеті:

Нагадаємо, заявки можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради:

(095) 816-39-11   

(093) 261-32-25

(063) 402-79-56   

(063) 681-61-82   

(068) 638-28-48

Заявки за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради приймають з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити заявку можна в коментарях: https://t.me/korbanofficial/

Категорія: Відео, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version