Site icon Наше Місто

Оформлення документів: що змінилося для ВПО у червні

Оформлення документів: що змінилося для ВПО у червні

На початку червня набрав чинності Закон №3054-IX від 11.04.2023, яким запроваджуються зміни щодо окремих питань оформлення деяких особистих документів, а також внесення відомостей про зареєстроване або задеклароване місце проживання на тимчасово окупованій рф території України та на територіях, на яких ведуться бойові дії. Фахівці «Юридичного порадника для ВПО» пояснили, які нововведення з’явилися, пише «Наше місто».

Якщо у вас є зареєстроване місце проживання на тимчасово окупованих територіях (ТОТ) чи на територіях, де ведуться чи велися бойові дії, то ви можете обміняти та оформити:

Крім того, ви можете вклеїти фотокартку в паспорт громадянина України. Звертатися за отриманням послуг варто до Державної міграційної служби.

Відомості про зареєстроване або задеклароване місце проживання до Єдиного державного демографічного реєстру вносять на підставі:

«Якщо зараз ваше житло знаходиться на території, окупованій РФ, чи там ведуть бойові дії, ви можете зареєструвати своє теперішнє місце проживання без зняття з реєстрації попереднього місця проживання», – йдеться у повідомленні.

Прописка дитини

Прописка дитини здійснюється за заявою батьків/інших законних представників на підставі:

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version