Skip to content

Скандал з власницею Home park у Дніпрі набирає обертів: жінка напала на комунальників (Відео)

Скандал з власницею Home park у Дніпрі набирає обертів: жінка напала на комунальників (Відео)

Власниця “Home park” у Дніпрі посеред дня напала на комунальників, які садили квіти біля закладу. Про це повідомляє “Наше місто” з посиланням на ДніпроТВ.

Знищення насаджень та комунальної власності, погрози та навіть рукоприкладство – з цим стикнулись робітники КП «Міська інфраструктура» у парку Шевченка. А накинулась на комунальників, з їх слів, власниця закладу «Home Park», яка, здається, не дуже полюбляє квіточки.

Конфлікт між кафе та «Міською інфраструктурою» виник через позицію Home Park-у. Власниця, певно, вирішила, що комунальники незаконно озеленюють її територію. Проте земля — у власності територіальної громади ще з 2013-го року. І відповідальність за її благоустрій також несе місто.

 

“Так, ця кафешка знаходиться саме на міській землі, яка не є приватизованою, не є відведеною для цього використання. Тобто це, фактично, незаконне знаходження на земельній ділянці територіальної громади міста Дніпра. Ми розуміємо, що там зараз є конфлікт, там є кілька ухвал суду, які забороняють нам будь що робити. Ми вважаємо, що ці ухвали суду є завідомо незаконні й оскаржуємо їх в апеляційному порядку, я думаю, що апеляція їх скасує”, – розповів секретар міської ради Олександр Санжара.

Працювати у парку Шевченка робітники КП «Міська інфраструктура» мають виняткове право. Не кажучи вже про офіційний документ, згідно з яким виконувати поточні роботи з озеленення парку — обов’язок підприємства. Нецензурну лексику та погрози від Home Park-у працівники підприємства слухають регулярно. 

Детальніше дивіться у сюжеті:

Категорія: Відео, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: