Site icon Наше Місто

Відновлення легенди: стадіон «Авангард» у Придніпровську залишиться стадіоном і буде реконструйований

Новини Дніпра: Стадіон Авангард Придніпровськ

Занедбане та старе поле колись було легендарним стадіоном та перлиною ж/м Придніпровськ. Мова про «Авангард», який був спортивною базою багатьох відомих команд. Наразі грати на ньому – небезпечно. Місцеві кажуть, що дуже б хотіли замість руїни бачити новий та якісний стадіон, повідомляє «Наше місто» з посиланням на ДніпроТВ.

Спортсмени вважають, що з урахуванням історії цього місця – тут має бути потужна футбольна база. Фахівці з міськради запевняють – цільове призначення «Авангарду» навіть не обговорюється.

«Стадіон залишається стадіоном. Стадіон повинен бути, як місце для занять спортом для спортсменів. Та для соціально незахищених мешканців має бути відкритий доступ. І я прикладу усіх зусиль, які від мене залежать як від депутата, для того, щоб це відстояти. Бо в цьому зацікавлені всі мешканці району», – розповів голова Лівобережної адміністрації ДМР Юрій Федько.

Проте не всі чомусь хочуть, щоб стадіон відновили. На знак протесту невелика група людей фарбувала руїни  на вході до «Авангарду» та підбурювала дніпрян до акцій протесту.

Натомість спортивна спільнота Дніпра чекає на появлення нового повноцінного майданчика. «Авангард» має повертатися у професійну лігу.

Читайте також: В здоровому тілі здоровий дух: мешканці Дніпра бажають відновити стадіон “Авангард” (відео).

Категорія: Відео, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version