Site icon Наше Місто

Торт з кабачків: швидкий та смачний обід для гурманів

Сезон кабачків розпочався. Крім звичних оладків, закусок і рулетів українцям смакує кабачковий торт. Така страва готується достатньо швидко та просто, особливо, якщо знати декілька секретів, — інформує сайт  «Наше Місто» з посиланням на Уніан.

Вам знадобиться:

Кабачки натерти на крупній тертці, злегка віджати, щоб прибрати зайву рідину. Додати яйця, борошно, посолити та поперчити. Все змішати, щоб вийшло тісто, як на оладки.

Сковороду злегка змастити олією й випікати у ній млинці. Тісто потрібно просто розмазати ложкою по сковорідці, щоб млинці не вийшли занадто товстими. Обсмажувати їх з двох боків. Вийде приблизно 5 млинчиків. Готові млинці остудити.

У майонез додати пропущений через прес часник і перемішати. Помідори нарізати тонкими кружечками.

Збираємо торт. Робимо у такій послідовності: млинець змастити майонезом (не дуже густо), зверху розкласти кружечки помідорів, потім знову млинець і т.д.

Верхній шар просто прикрасити майонезом, помідором і кільцями зеленої цибулі. Готовий торт прибрати в холодильник на півгодини.

Категорія: Новини Дніпра, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version