Skip to content

Кримінальні новини Дніпра 8 червня: квартирні аферисти та наслідки екоциду

Ксенія Куземко

Квартирні аферисти та наслідки екоциду. Про ці та інші надзвичайні події четверга, 8 червня, дивіться у відео дайджесті «Дніпра оперативного», пише «Наше місто».

Ранковий вибух

Сьогодні вранці у Дніпрі на вулиці Савченка у квартирі на цокольному поверсі п’ятиповерхового будинку вибухнула газоповітряна суміш. На місце негайно приїхали рятувальники.Вибуховою хвилею було вибите вікно, пошкоджено меблі та речі домашнього вжитку в кухні.  Внаслідок події тридцяти дев’яти річний чоловік отримав опіки тіла та голови І та ІІ ступеню. Наразі він знаходиться у лікарні.

Вогняний випадок

У Нікопольському районі спалахнув легковий автомобіль. Рятувальники встановили, що на території приватної домівки горить легковий «Renault Laguna». Пожежу гасили майже півгодини. На щастя, загиблих та травмованих немає. Вогонь майже повністю знищив транспортний засіб.

Заблукав у пісочниці

У Дніпрі небайдужа мешканка вулиці Савкіна помітила на дитячому майданчику маленького хлопчика без нагляду дорослих. Про це жінка негайно повідомила поліцейських. Правоохоронці з’ясували – 5-річний хлопчик гуляв із сестрою, але та пішла додому. Він залишився на майданчику, розгубився і не міг згадати, як потрапити додому. Дитина повідомила як звати його маму і поліцейські змогли зв’язатися з нею та доставити хлопця додому.

Наслідки екоциду

Масова загибель водних біоресурсів у результаті підриву Каховської ГЕС армією рф, розслідується поліцією в рамках кримінальних проваджень. Наразі відомо, що сотні тисяч риб загинули у селі Мар’янському на Дніпропетровщині. Знищено приблизно двадцять вісім тисяч карасів. Оціночні збитки рибному господарству області склали понад 7,6 мільйонів гривень. Правоохоронці закликають дніпрян не вживати рибу, яку викинуло  на берег, та дотримуватись заходів безпеки.

Квартирні аферисти

Мешканець Дніпра організував шахрайську схему по пошуку та переоформленню та продажу квартир, власники яких померли, а спадкоємці відсутні. Поліцейські дізналися, що до схеми було залучено 9 людей. 8 з них затримано правоохоронцям, ще один у розшуку. Були зібрані докази  щодо заволодіння дев’ятьма квартирами громадян на суму понад 10 млн грн. Організаторові та сімом його спільникам може загрожувати до 12-ти років ув’язнення.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: