Site icon Наше Місто

Вона житиме, поки живі ми: у Підгородному попрощалися з 2-річною Лізою, яка загинула внаслідок ракетного удару

Новини Дніпра: У Підгородному попрощалися з 2-річною Лізоюм

У Підгородному попрощалися з дворічною Єлизаветою, яка загинула внаслідок ракетного обстрілу рф. 3 червня російська ракета влучила між двома двоповерховими будинками, в одному з них і жила дівчинка. Унаслідок обстрілу квартира її родини була зруйнована, тіло дитини рятувальники дістали з-під завалів, мати дівчинки – у тяжкому стані в лікарні, передає «Наше місто» з посиланням на Суспільне.

“Це моя правнучка. Як я буду тепер жити без неї, хто до мене буде приїжджати і казати “пока-пока, бабуся”. За що нам таке горе! Краще б мене убили. Скільки в мене радості було, а тепер що, кого я буду чекати”, – говорить прабабуся дівчинки, Катерина Дмитренко.

Сусідка Наталя з мамою Лізи знайома з юності. Згадує, батьки були щасливі, що мають таку доньку. Раділи її першим крокам та словам.

“Дуже тяжко було коли татусь її власноруч з-під завалів витягував. Єдине, що можу сказати, я не ненавиджу всіх росіян. Вона любила цей світ, але цей світ, мабуть, не дуже любив її”, – говорить вона.

Попрощатися з маленьким янголятком прийшли не тільки рідні, а й усі знайомі та небайдужі мешканці Підгородного. Поховали її на місцевому кладовищі. Сліз не стримував ніхто. Це велике горе торкнулось кожного серця.

Зараз уся рідня сподівається на швидке одужання мами загиблої дівчинки.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version