Site icon Наше Місто

Велике відключення води в передмісті Дніпра: без водопостачання тисячі абонентів

7 червня у передмісті Дніпра тисячі абонентів залишились без водопостачання. Причина такої ситуації – ремонт водогону. Коли мешканцям смт. Слобожанське повернуть воду, читайте в матеріалі сайту «Наше Місто».

За повідомленням КП «Дніпроводоканал», сьогодні водопровідна бригада Індустріального району проводить аварійно-відновлювальні роботи з ремонту водогону Д400мм в смт. Слобожанське, а саме по вул. Будівельників, буд. 22.

«На жаль, у зв’язку зі складністю робіт ми були вимушені тимчасово припинити водопостачання всього смт. Слобожанське. В роботі задіяно 2 одиниці спеціальної техніки. Наші фахівці докладають максимум зусиль, щоб якомога швидше повернути воду до осель абонентів», – повідомили в КП «Дніпроводоканал».

Також сьогодні, 7 червня, для проведення робіт на внутрішньобудинкових мережах на вул. Мандриківській, 220 на прохання ЖЕКу припинено водопостачання по вул. Мандриківській, 220,222.

До того ж,бригади КП «Дніпроводоканал» проводять аварійні роботи за адресою: сел. Новоолександрівка, вул. Профспілкова 9, припинено водопостачання на вул. Профспілкова.

За кожною з адрес водопостачання буде відновлено по завершенню робіт.

Категорія: Важливо, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version