Skip to content

Роботи закінчать за кілька місяців: у Дніпрі почався масштабний ремонт вул. Робочої (Фото)

Михайло Чернов

Новини Дніпра: Масштабний ремонт вулиці Робочої

У Дніпрі профільні служби ремонтують дорожнє покриття на вулиці Робочій. Востаннє масштабний ремонт на цій важливій міській магістралі виконувався у 2015 р. З того часу дорожнє покриття “втомилося” і вже об’єктивно вимагало ремонту. Вибоїни та ями турбували водіїв та місцевих мешканців, передає “Наше місто“.

Цього року буде виконано середній поточний ремонт по всій вулиці Робочій. У рамках робіт профільні служби упорядкують близько 80 тис. кв м. покриття. Про це повідомив Дмитро Коробов, начальник управління інфраструктури Департаменту благоустрою та інфраструктури. У багатьох місцях встановлять новий бордюрний камінь

На першому етапі ремонт відбувається на ділянці вулиці Робочої від перетину з проспектом Лесі Українки (колишній пр.Пушкіна) до перетину з вул.Національної Гвардії (колишня Уральська). Тут працює спеціальна будівельна техніка (фреза, навантажувачі, самоскиди та ін.), у ремонті беруть участь близько 25 фахівців.

Спершу фахівці зрізали старий, пошкоджений асфальт.

– Виконуємо фрезерування, очищаємо, проводимо прибирання узбіччя, а потім розпочнемо асфальтування, – пояснює майстер ділянки Юрій Шинкаренко. – Товщина укатаного асфальту буде 7 см. У роботі використовуємо тільки якісні матеріали, тому служити відремонтована дорога буде багато років.

Роботи на вул. Робочій виконують так, щоб не перекривати рух напруженою міською магістраллю. Спочатку відремонтують одну смугу руху, потім наступну. Найбільш складні ділянки та перехрестя для зручності городян ремонтуватимуть у нічний час. Роботи на вул. Робочій планують завершити за кілька місяців.

Місцеві жителі давно чекали на ремонт і вдячні міській владі за те, що вул. Робочу впорядкують:

Дуже добре, що роблять дорогу, бо вона зовсім розбита була, – ділиться враженнями мешканка вул.Робочої Вікторія Михайлівна Вакуленко. – Комунальники – молодці, бо працюють, наводять лад у місті, прибирають.

– Дуже добре, що роблять ремонт, – каже місцева мешканка Лідія Михайлівська. – У нас у сім’ї є автомобіль, у машини – маленькі колеса, і всі ями ми одразу відчуваємо на собі. Тому, коли переходила дорогу та побачила ремонт на Робочій, була у захваті. Комунальники наші – просто великі люди, бо в такий складний час вони роблять свою роботу попри все.

Фото Володимира Федорищева

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: