Skip to content

Дніпровська міська влада повідомляє: оперативна інформація на ранок 1 червня

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Оперативна інформація на ранок 1 червня

Станом на ранок проблеми з водопостачанням у Дніпрі відсутні.

Всі підвищувальні насосні станції та насосно-фільтрувальні станції працюють у звичному режимі. Знеструмлення та аварійні ситуації на цих об’єктах відсутні.

Жодних аварійних ситуацій на мережах водопостачання та водовідведення не зафіксовано.

За минулу добу, 31 травня, завдяки напруженій роботі комунальних служб було усунуто 33 засмічення на каналізаційних мережах водовідведення, а також ліквідовано 26 пошкоджень на мережах водопостачання.

За завданням міського голови Бориса Філатова всі комунальні служби Дніпра мають всю необхідну техніку та матеріали. Завдяки цьому вони можуть швидко та якісно виконувати будь-які ремонти на комунальних мережах.

Бригади КП «Дніпроводоканал» та комунальних підприємств міста в разі потреби готові оперативно приступити до робіт за заявками містян на очищення каналізаційних мереж, а також ліквідації пошкоджень на мережах водопостачання.

Міська влада опікується об’єктами критичної інфраструктури та робить все можливе, аби ніщо не вплинуло на їх роботу. Всі проблемні ситуації з подачею води та інших комунальних послуг в будинки дніпрян міська влада тримає на контролі та вирішує у найкоротші терміни.

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи іншими послугами, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради: 

(056) 732-12-12 

(095) 732-12-12 

(096) 732-12-12 

(073) 732-12-12

Категорія: ЖКГ, Новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: