Skip to content

Дніпровська міська влада інформує: оперативна ситуація станом на 18:00

Станом на 18:00 аварійна бригада КП “Дніпроводоканал” завершила ремонтні роботи у селищі Олександрівка по вул. Шевченка, 11 та вул. Омеляновича-Павленка 31. Відновлено водопостачання у всіх мешканців селища.

Виконані аварійно-відновлювальні роботи і на Запорізькому Шосе, 1. Відновлено подачу води у таких селищах: Новоолександрівка, Кам’янка, Волоське, Братське.

Наразі у зв’язку з проведенням аварійних робіт на вул. Березнева, 21, припинено водопостачання на ж/м Корея.

У зв’язку з проведенням аварійних робіт на вул. Космонавтів 10, припинено водопостачання у цьому будинку.

Тривають аварійні роботи на просп. Сергія Нігояна, 42. Через це припинено водопостачання на просп. Сергія Нігояна, 2-74, вул. Щепкіна, 1-15.

Проводяться аварійні роботи по вул. Будівельників, 22 (селище Слобожанське). Через це припинено водопостачання у мешканців всього селища Слобожанське.

Водопостачання за зазначеними вище адресами відновлять до кінця дня.

Станом на 18:00 всі підвищувальні насосні станції та насосно-фільтрувальні станції працюють у звичному режимі. Знеструмлення та аварійні ситуації на цих об’єктах відсутні.

Комунальники працюють за заявками містян щодо очищення засмічень на мережах водовідведення, а також щодо усунення пошкоджень на мережах водопостачання. Більшість цих робіт аварійні бригади проводять без відключення подачі води у будинки дніпрян.

За завданням міського голови Бориса Філатова всі комунальні служби Дніпра мають всю необхідну техніку та матеріали. Завдяки цьому вони можуть швидко та якісно виконувати будь-які ремонти на комунальних мережах.

Бригади КП «Дніпроводоканал» та комунальних підприємств міста в разі потреби готові оперативно приступити до робіт за заявками містян на очищення каналізаційних мереж, а також ліквідації пошкоджень на мережах водопостачання.

У зв’язку з проведенням ремонтних робіт приватною енергетичною компанією ЦЕК, завтра, 2 червня, з 8:00 до 17:00 буде припинено подачу електроенергії на вул. Титова, 13Б, 17, 19А, 21, 29, 31К.

У випадку виникнення будь-яких проблемних ситуацій комунальники одразу їх ліквідують. Це питання міська влада тримає на контролі, аби дніпряни в повному обсязі були забезпечені належними комунальними послугами.

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи іншими послугами, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:

  • (056) 732-12-12
  • (095) 732-12-12
  • (096) 732-12-12
  • (073) 732-12-12

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: