Skip to content

Болгарія, Румунія, Туреччина: вартість путівок на популярні курорти з виїздом з Дніпра

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Тури на море з Дніпра

Літо і сезон відпусток вже не за горами. Багато хто з дніпрян вже замислюється над тим, куди поїхати на відпочинок. Туристичні фірми пропонують варіанти турів до багатьох країн. Особливою популярністю користуються країни, до яких можна доїхати автобусом – Болгарія, Румунія, Албанія. А от до Туреччини, Єгипту можна дістатись з Польщі. Про вартість путівок розкажуть журналісти сайту “Наше місто”.

Ціна на путівку залежить від термінів бронювання, кількості людей, послуг готелю та розташування курортного міста. Для аналізу ми сформували запит на 2 дорослих людей та одну дитину на червень. Термін відпочинку – 7 ночей +2 доби на дорогу.

Болгарія

Для відпочинку доступні декілька курортів – Золоті Піски, Несебр, Сонячний Берег. 

Для деяких варіантів доступне харчування. Багато з готелів пропонують лише сніданок. Вартість проїзду входить до ціни путівки.

Румунія

Одним з найпопулярніших місць для відпочинку в Румунії є місто Констанца. Саме тут розташовані готелі та апартаменти вздовж берегової лінії.

На червень доступних турів ми не знайшли, натомість проаналізували вартість житла на одному з популярних сервісів. Вказана вартість – лише ціна на проживання на першій лінії.

Албанія

Ще одна країна для відпочинку, яка набирає популярність – Албанія. Неймовірні види та чисте море з піщаними пляжами. До того ж, інфраструктура останнім часом, кажуть турагенти, стала набагато кращою. Мінус – тривала дорога.

Туреччина

Дістатись до Туреччини можна і автобусом. Час в дорозі – близько 40 годин, тому багато хто з туристів обирає варіанти вильоту з Польщі. До прикладу, розглянемо вартість путівок з вильотом з Варшави.

На ціну впливає місто, розташування та послуги, які надає готель. В туристів користуються попитом путівки за системою “все включено”.

Єгипет

Ще один популярний напрямок в українських туристів. Людей приваблює клімат та якість готелів і сервісу.

Звісно, що можна обрати як дешевші, так і значно дорожчі варіанти відпочинку. Наведені ціни – середні. Для повного розрахунку треба звертатись безпосередньо до туристичних фірм, якщо плануєте скористатись їх послугами.

Читайте також: Карпати 2023: скільки коштує відпочинок на популярних курортах влітку.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: