Site icon Наше Місто

У Дніпрі відремонтували мережу водовідведення, яка постраждала від ракетного удару

Новини Дніпра: Ремонт мережі водовідведення

У суботу, 27 травня, черговий по місту, директор КП«Дніпроводоканал» Юрій Гамазинський  за дорученням міського голови Бориса Філатова перевірив стан пошкоджень мережі водовідведення на Криворізькому шосе, де в ніч з 25 на 26 травня ворогом було завдано ракетні удари. 

Внаслідок ударів постраждав головний колектор селища Краснопілля, а саме пошкоджень зазнала мережа водовідведення діаметром 200мм.

«Над усуненням даного пошкодження працювали фахівці управління каналізаційних мереж та три одиниці спеціальної техніки. Роботи почались вночі після прильоту та продовжувались протягом всього вчорашнього дня», – зазначив Сергій Ченчевич, начальник інспекції по контролю за ремонтами експлуатаційних мереж КП «Дніпроводоканал» ДМР.

В найкоротший термін фахівцями КП «Дніпроводоканал» було замінено 20 метрів труби та усунено виток каналізаційних стоків. Даний етап завершено. Наразі комунальники переходять до етапу наведення благоустрою на місці обстрілу.

«Після інспектування я залишився задоволений роботою фахівців КП «Дніпроводоканал». Дякую робітникам за швидку та оперативну роботу з усунення пошкодження», –  підсумував  директор КП«Дніпроводоканал» Юрій Гамазинський.

Категорія: ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version