Skip to content

Запобігли втратам води: у Дніпрі відремонтували колодязь, який топив всю вулицю

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Громадська рада звернення

Громадська Рада продовжує збирати повідомлення та звернення містян. Це допомагає всім службам мерії на чолі з Борисом Філатовим якомога оперативніше вирішувати проблеми городян. Так, до Громради звернулись мешканці вулиці Незламна з проблемою з водою, що текла з водопровідного колодязя, пише “Наше місто” з посиланням на телеграм-канал голови Громадської Ради Геннадія Корбана.

Очільник Громради оперативно направив звернення до комунальних міських служб для подальшого реагування. Наступного ж дня бригада міських комунальників усунула проблему дніпрян.

“Дуже вдячні, інакше було б тут взагалі затоплене все. Відреагували на нашу заявку і полагодили нам воду, а то у рахунках були б ось такі ціни, вона ж то числиться, витрачається а тут вона тече просто так”, – розповіла місцева мешканка Ірина.

Такі ж роботи були виконані на ж/м Ігрень, вул. Криворізька, а також було ліквідовано наймасштабніший прорив у селищі Горького.

Нагадаємо, заявки можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради:

(095) 816-39-11   

(093) 261-32-25

(063) 402-79-56   

(063) 681-61-82   

(068) 638-28-48

Заявки за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради приймають з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити заявку можна в коментарях: https://t.me/korbanofficial/

Категорія: Відео, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: