Skip to content

У Дніпрі шукають 3 лікарів, які могли бути в медзакладі під час атаки, – Борис Філатов

Поліклінка №1, ракетний удар - Наше Місто

Міський голова Дніпра Борис Філатов, який знаходиться на місці ракетного удару по медзакладу, заявив, що атака була здійснена під час перезмінки, в іншому випадку загиблих та поранених могло бути набагато більше, повідомляє сайт «Наше місто».

Зараз шукають 3 лікарів. За попередньою інформацією, вони не знаходились під завалами, але на зв’язок з так і не вийшли.

«Це колишня міська поліклініка №1 Дніпровської міськради. Зараз це філіал нашої лікарні швидкої допомоги, де вівся прийом людей з психічними розладами. На третьому поверсі на початку повномасштабного вторгнення жили переселенці. Проте вони повинні були виїхати», – розповів мер.

Він додав, що дуже сподівається, що жертв більше не буде.

На даний час по місту постраждало 12 будинків ОСББ та ЖБК. Поки що налічується більше 120 вибитих вікон у квартирах та місцях загального користування. Проте їх буде значно більше.

В Днепре ищут 3 врачей, которые могли быть в медучреждении во время атаки, - Борис Филатов

На місці прильоту чергують комунальники, які згодом приступлять до прибирання. Що стосується роботи КП «Зооконтроль», то одразу після з’ясування місця прильоту машина виїхала та запропонувала допомогу. Працівники ветеринарної клініки вирішили закрити питання з тваринами самостійно, проте якщо виникне потреба, «Зооконтроль» готовий допомагати.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: