Skip to content

Дніпровська міська влада повідомляє: оперативна інформація на ранок 26 травня

Аліна Рудич

Дніпровська міська влада повідомляє: оперативна інформація на ранок 26 травня

Протягом ночі у Дніпрі масштабних аварій на мережах водопостачання не зафіксовано. Станом на ранок знеструмлення на підвищувальних та насосно-фільтрувальних станціях відсутні. Про це повідомляє “Наше місто” з посиланням на Дніпровську міську раду.

Вчора о 19:00 бригада КП «Дніпроводоканал» завершила роботи у с. Новоолександрівка по вул. Малинова, 33, після чого було налагоджено стабільне водопостачання у будинках по цій вулиці

Після 22:00 комунальники завершили аварійні роботи по Донецькому шосе, 6 і відновили водопостачання по Донецькому шосе, 2,4,6,10,12.

Напередодні бригади КП «Дніпроводоканал» очистили 26 засмічень на мережах водовідведення, а також усунули 30 пошкоджень на мережах водопостачання.

Комунальники сьогодні продовжать роботи за заявками містян на очищення засмічень на мережах водовідведення та усуненні пошкоджень на мережах водопостачання, що надійшли до «Контакт центру» Дніпровської мерії.

Ці роботи проводяться без відключення водопостачання.

З відключенням водопостачання сьогодні бригада КП «Дніпроводоканал» продовжить роботи на внутрішньобудинкових мережах по пров. Фестивальному, 14. На об’єкті розпочали працювати вчора на прохання ЖЕКу.

За завданням міського голови Бориса Філатова всі аварійні бригади Дніпра мають всю необхідну техніку та матеріали. Завдяки цьому вони можуть швидко та якісно виконувати будь-які ремонти на комунальних мережах.

У випадку виникнення будь-яких проблемних ситуацій на мережах водо- та теплопостачання, комунальники одразу їх ліквідують. Це питання міська влада тримає на постійному контролі, аби дніпряни в повному обсязі були забезпечені комунальними послугами.

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:   

(056) 732-12-12

(095) 732-12-12   

(096) 732-12-12    

(073) 732-12-12

Категорія: ЖКГ, Новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: