Skip to content

Мати вже не дочекається сина: на війні загинув Герой з Нікополя

В бою за Україну, за її свободу та незалежність 28 лютого на Луганському напрямку загинув стрілець парашутно-десантного батальйону, солдат Чиший Анатолій Анатолійович. Про це повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на АТ «Нікопольський завод феросплавів».

В листопаді він добровольцем пішов захищати Україну від ворогів, бо не міг спокійно дивитись на страждання, яких ворог завдає нашій країні та людям. Його щире бажання підтримав і його брат Богдан, який теж доєднався до лав ЗСУ.

Анатолій хоробро виконував бойові завдання, бо відвага була йому притаманна завжди.

«Толя любив швидкість у всьому – у водінні авто та у житті. Він все робив так, ніби поспішав жити. Тепер, думаю, мав якесь передчуття…», – розказують про нього колеги.

Анатолій мав амбітні плани, будував стосунки та кар’єру на заводі. Воно й не дивно, бо на підприємстві АТ «Нікопольський завод феросплавів» працювали всі його рідні – він з великої трудової династії.

«Толя був не просто гарним спеціалістом та перспективним робітником, він був душею колективу. Його любили, на нього рівнялись. Що по роботі треба спитати, чи пораду яку особисту отримати – це до нього. Він був надійний хлопець, професіонал своєї справи, гарний друг, з яким можна було поговорити про все на світі. Нам буде його дуже бракувати», – кажуть колеги.

В Анатолія залишилась мама Світлана, брат Богдан та багато рідних та друзів. Вічна Пам’ять і Слава кожному українському захиснику, який віддав життя за Україну!

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: