Skip to content

Ракетний удар по Дніпру в ніч на 9 травня: будинок, в який влучили уламки ракети, приводять до ладу

Ракетний удар по Дніпру в ніч на 9 травня, ремонт будинку - Наше Місто

В ніч на 9 травня внаслідок масованої ракетної атаки по місту постраждав будинок по проспекту Дмитра Яворницького, 29.  Частина збитої ракети впала на житловий будинок, внаслідок чого було пошкоджено покрівлю, систему опалення на горищі та перекриття між поверхами з подальшою руйнацією двох квартир. Зараз будівлю вже не впізнати – ремонтні роботи йдуть дуже швидкими темпами. Їх виконання перевірив директор департаменту житлового господарства Дніпровської міськради Владислав Грицай, повідомляє сайт «Наше місто».

 Ракетний удар по Дніпру в ніч на 9 травня, ремонт будинку - Наше Місто

Міський голова Борис Філатов надав доручення профільним підприємствам якнайшвидше ліквідувати пошкодження та повести усі можливі та необхідні ремонті роботи.

Було виконано експертизу та складено проект щодо ремонтних робіт. Роботи виконуються у декілька етапів. Спочатку лагодять перекриття між поверхами, після чого буде замінено покрівлю та відремонтовано систему опалення на горищі будинку.

 Ракетний удар по Дніпру в ніч на 9 травня, ремонт будинку - Наше Місто

На сьогоднішній день вже завершено ремонт перекритів.

Старі дерев’яні балки замінили стальними, улаштували дерев’яний настил та ізоляцію.

Усього було задіяно близько 15 робітників підрядної організації та знадобилось трохи більше тижня часу. І вже наступного тижня підрядники почнуть лагодити покрівлю та систему опалення.

Категорія: Війна, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: