Skip to content

Освіта проти війни: як дніпровський НВК №148 допомагає нашим захисникам

У «Планеті Щастя» дуже багато волонтерських проектів – маскувальні сітки, фліски для військових, збори на автівки, створення патріотичних шоперів та подушок для ЗСУ, патріотичні браслети та навіть виготовлення сушеного м’яса! В кожному проекті задіяні діти, батьки та викладачі. Деталі – у сюжеті, пише сайт «Наше Місто».

«У нас дуже чуйні діти. До повномасштабного вторгнення вони залюбки брали участь у різних благодійних акціях. А коли прийшла війна, наші діти просто просилися допомогти. Так народився проект «Від маленького серця – до серця Героя. Ми починали з листів, а потім стали організовувати благодійні акції», – розповіла заступниця директорки з навчально-виховної роботи НВК №148 «Планета Щастя» Оксана Галкіна.

Але, на жаль, є родини, де когось вже забрала війна.

«Є благодійний фонд «Освітня планета». На жаль, є родини, в яких загинули близькі. Є діти, що залишились без батька», –  каже Оксана Галкіна.

Сьогодні тут кожен по-своєму наближає перемогу. Пан Ігор – вчитель фізкультури. З початком повномасштабного вторгнення не вагаючись пішов волонтерити до міського вокзалу, куди приїжджали ті, хто тікав від руського міра. Люди, які буквально втратили все і тікали від бомбардувань.

Не залишилась “Планета щастя” осторонь і в страшний день 14 січня. Коли російська ракета влучила в багатоповерхівку на житловому масиві Перемога.

Більш детально дивіться в наступному відео.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: