Site icon Наше Місто

Допомога при народженні дитини: як оформити, не виходячи з дому

Допомогу при народженні дитини можна оформити онлайн. Зробити це потрібно протягом 12 місяців з дня народження малюка. Повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на пресслужбу Міністерства соціальної політики.

Як подати заяву онлайн

На сайті Мінсоцполітики у розділі «Е-Сервіси» оберіть позначку «Допомога при народженні дитини». Далі для заповнення електронної заяви потрібні будуть такі дані:

Документи сканувати не потрібно. Достатньо заповнити відповідні графи заяви.

У заяві Вам потрібно зазначити відомості про дитину, матір, батька, місце реєстрації та фактичного місця проживання, якщо вони відрізняються. І обрати спосіб, у який зручно отримувати виплати: на картку або на поштове відділення;

Якщо адресні дані були заповнені вірно, Ви зможете вибрати територіальний орган соціального захисту, який має розглянути запит, та перелік банківських установ, з якими територіальний орган має договірні відносини в частині виплати допомоги.

Для внесення банківських реквізитів у блоці «відомості для здійснення виплати» потрібно додати: спосіб здійснення виплати, обрати банк для виплати, номер рахунку (29 символів), МФО банку (6 символів), код ЄДРПОУ банку (8 символів);

Підпишіть заяву за допомогою кваліфікованого електронного підпису та подайте її на розгляд. Рішення про призначення допомоги прийде на вашу електронну пошту.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version