Site icon Наше Місто

Традиційні сирники по-новому: сім’я ласуватиме вже через 15 хвилин

Сирники вже давно стали справжнім хітом серед страв для українців. Дехто просто не уявляє свого ранку без них, а особливо їх люблять діти. Можна також трохи змінити концепцію і приготувати солоні сирники. Додати до тіста посічений кріп чи будь-яку іншу зелень. Креативним рецептом ділиться сайт «Наше Місто» з посиланням на Telegraf.

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Новини Дніпра: рецепт солоних сирників - Наше Місто

У мисці ретельно змішайте кисломолочний сир, яйця, борошно, соду та сіль до утворення однорідного тіста.

Додайте нарізаний кріп і петрушку до тіста і ретельно перемішайте.

Розігрійте сковороду з олією на середньому вогні. Викладіть на сковороду дрібні порції тіста.

Смажте сирники з обох боків, доки вони не стануть золотаво-коричневими.

Після смаження дайте сирникам трохи охолонути на блюді, покритому паперовими рушниками. Подавайте зі сметаною.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version