Skip to content

Традиційні сирники по-новому: сім’я ласуватиме вже через 15 хвилин

Сирники вже давно стали справжнім хітом серед страв для українців. Дехто просто не уявляє свого ранку без них, а особливо їх люблять діти. Можна також трохи змінити концепцію і приготувати солоні сирники. Додати до тіста посічений кріп чи будь-яку іншу зелень. Креативним рецептом ділиться сайт «Наше Місто» з посиланням на Telegraf.

Інгредієнти:

  • 500 г кисломолочного сиру;
  • 2 яйця;
  • 4 ст. л. пшеничного або кукурудзяного борошна;
  • 1/2 ч. л. соди;
  • 1/2 ч. л. солі;
  • 1 ст. л. нарізаного свіжого кропу;
  • 1 ст. л. нарізаної свіжої петрушки;
  • олія для смаження.

Спосіб приготування:

Новини Дніпра: рецепт солоних сирників - Наше Місто

У мисці ретельно змішайте кисломолочний сир, яйця, борошно, соду та сіль до утворення однорідного тіста.

Додайте нарізаний кріп і петрушку до тіста і ретельно перемішайте.

Розігрійте сковороду з олією на середньому вогні. Викладіть на сковороду дрібні порції тіста.

Смажте сирники з обох боків, доки вони не стануть золотаво-коричневими.

Після смаження дайте сирникам трохи охолонути на блюді, покритому паперовими рушниками. Подавайте зі сметаною.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: