
Сирники вже давно стали справжнім хітом серед страв для українців. Дехто просто не уявляє свого ранку без них, а особливо їх люблять діти. Можна також трохи змінити концепцію і приготувати солоні сирники. Додати до тіста посічений кріп чи будь-яку іншу зелень. Креативним рецептом ділиться сайт «Наше Місто» з посиланням на Telegraf.
Інгредієнти:
- 500 г кисломолочного сиру;
- 2 яйця;
- 4 ст. л. пшеничного або кукурудзяного борошна;
- 1/2 ч. л. соди;
- 1/2 ч. л. солі;
- 1 ст. л. нарізаного свіжого кропу;
- 1 ст. л. нарізаної свіжої петрушки;
- олія для смаження.
Спосіб приготування:

У мисці ретельно змішайте кисломолочний сир, яйця, борошно, соду та сіль до утворення однорідного тіста.
Додайте нарізаний кріп і петрушку до тіста і ретельно перемішайте.
Розігрійте сковороду з олією на середньому вогні. Викладіть на сковороду дрібні порції тіста.
Смажте сирники з обох боків, доки вони не стануть золотаво-коричневими.
Після смаження дайте сирникам трохи охолонути на блюді, покритому паперовими рушниками. Подавайте зі сметаною.
