Skip to content

Відреагували швидко та ефективно: у Дніпрі на прохання мешканців засипали великі ями

Новини Дніпра: Засипали ями на Робочій

Дніпряни звернулись у телеграм канал голови Громадської Ради Дніпра Геннадія Корбана з проханням засипати глибокі ями біля дитячого майданчика та тротуару. Очільник Громради оперативно направив заявки до відповідних міських комунальних служб. Завдяки спільній роботі вдалося швидко та ефективно зреагувати та вирішити проблему містян, передає «Наше місто» з посиланням на ДніпроTV.

Ями стали дуже небезпечною перешкодою, особливо для дітей. Тому мешканці вирішили не гаяти часу та звернулись за допомогою у телеграм канал Геннадія Корбана. Він, в свою чергу, передав ці звернення до відповідних комунальних служб.

Реакція була практично моментальною. Комунальники обстежили ділянки та усунули проблему.

«Відреагували дуже оперативно. Протягом декількох днів приїхали, засипали землею ями, я, навіть, випадково побачив, як вони це робили», – із вдячністю згадує дніпрянин Олександр, який звертався по допомогу.

Громадська Рада продовжує збирати повідомлення та звернення містян. Це допомагає всім службам мерії на чолі з Борисом Філатовим якомога оперативніше вирішувати проблеми дніпрян.

Нагадуємо! Заявки можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради:

  • (095) 816-39-11  
  • (093) 261-32-25
  • (063) 402-79-56
  • (063) 681-61-82  
  • (068) 638-28-48

Заявки приймають з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити заявку можна в коментарях: https://t.me/korbanofficial/

Категорія: Важливо, Відео, ЖКГ, Новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: