Skip to content

Ракетний удар по Перемозі: на зустрічі з владою мешканці отримали відповіді на питання, які їх турбували

Софія Танченко

Новини Дніпра: Влада Дніпра зустрілася з мешканцями 118 будинку

14 січня 2023 року у Дніпрі сталася страшна трагедія. російська ракета влучила у багатоповерхівку на ж/м Перемога. В результаті чого постраждали сотні людей, понад 40 осіб загинуло. Горе і невимовний біль вкотре згуртували місто. Міська влада та всі екстрені служби оперативно відреагували на те, що сталося. Завдяки цьому вдалося вчасно надати допомогу тим, хто її потребував, а також запобігти ще гіршим наслідкам. Сьогодні представники влади Дніпра провели зустріч з мешканцями 118-го будинку та обговорили всі важливі питання, які наразі турбують постраждалих від російської агресії дніпрян, передає «Наше місто» з посиланням на Дніпро оперативний.

Нагадаємо, що на сьогоднішній день комунальні служби Дніпра вже замінили всі вікна та двері у постраждалих квартирах, а також відновили роботу ліфту. За що містяни дуже вдячні.

Зараз мешканці 118-го будинку хочуть якнайшвидше отримати висновки технічної експертизи будинку, але не все так просто. Інструментальне обстеження – це тривалий і відповідальний процес, особливо у такому випадку, тому експертиза проводиться максимально ретельно і у декілька етапів. 

Наразі, після проведення перших двох етапів експертизи, є висновок, що сама конструкція вцілілого під’їзду – стійка, і, після проведення усіх розрахунків за результатами обстеження, спеціалісти розроблять необхідні проектні документи для подальших робіт.

Лише після їх отримання можна буде здійснювати демонтаж залишків пошкоджених звисаючих елементів, укріпити стіни, замінити будинкові комунікації і облаштовувати прибудинкову територію.

Цей проект – унікальний для нашої країни, і місто почне його реалізацію як тільки спеціалісти повністю закінчать оформлення результатів всіх експертних процедур.

Більш детально дивіться у сюжеті.

Категорія: Важливо, Відео, Війна, Новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: