Skip to content

Під загрозою ракетних ударів буде кожне місто: екстрасенс зробив неочікуваний прогноз на літо

Софія Танченко

Новини Дніпра: Екстрасенс зробив неочікуваний прогноз на літо

Екстрасенс Роман Шептицький розповів, що чекає на українців влітку, які дні червня будуть найнебезпечнішими та чи є загроза терактів. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на УНІАН.

За словами експерта, влітку буде певне прозріння, ухвалюватимуться важливі рішенні та підписуватимуться документи.

Новини Дніпра: Екстрасенс зробив неочікуваний прогноз на літо

“Цілком ймовірно, що Україна поверне окуповані території. Особливо південні напрямки – Херсонська і Запорізька області. Також буде інтенсивне продовження контрнаступу”, – зазначив екстрасенс. 

Крім того, у цей період ми отримаємо ще більшу допомогу – і збройну, і технічну, і матеріальну.

Цілком можливо, що влітку ми повернемось до тих кордонів, які були до 24 лютого 2022 року.

Є загроза масованих обстрілів, особливо вночі. Зараз будь-яке місто може бути у зоні небезпеки. Найбільше від обстрілів страждатимуть мирні люди.

В будь-якому випадку на першому місці під загрозою північні, південні і східні території, які наближені до лінії фронту, на другому місці – центральні, на третьому – західні.

Найнебезпечнішими в червні можуть бути дні, коли українці святкують державні або релігійні свята. Крім того, за словами Шептицького, росіяни будуть посилювати обстріли по наших містах у ті дні, коли зазнаватиме поразки. Будуть мститися.

Загроза терактів нікуди не поділася. Треба бути дуже обережними у дні релігійних та державних свят, не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

Категорія: Афіша, Важливо, Війна, Новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: