Skip to content

Ракетний удар по Перемозі: що турбує мешканців постраждалого будинку (Відео)

Ракетний удар по Перемозі: що турбує мешканців постраждалого будинку (Відео) - Наше Місто

У Дніпрі жителі будинку на Перемозі, 118, що постраждав від ракетного удару 14 січня, налагоджують свій побут. В цьому їм активно допомагає міська влада: нещодавно у всіх підʼїздах постраждалого  будинку вставили вікна та двері. Однак днями в соцмережах зʼявився пост однієї з місцевих мешканок, в якому вона підняла проблему отримання відповідних технічних документів. Що турбує мешканців, розповість сайт «Наше місто» з посиланням на Дніпро оперативний

Авторка посту в соцмережах Олександра Заварикіна говорить, що, як і обіцяв мер Дніпра Борис Філатов, вікна та двері жителям постраждалих квартир відновили, за що вони вдячні міській владі. Зараз їх турбує одне питання – чи можуть вони і надалі жити у вцілілих під’їздах, оскільки не бачили результатів проведення технічної експертизи.

Люди хочуть прискорити цей процес, але, на жаль, не все так просто.

Директор департаменту житлового господарства Владислав Грицай пояснив, що експертиза проводиться в три етапи.

За словами Грицая, міська влада почала заміну в постраждалому будинку всіх комунальних комунікацій, оскільки знала, що будинок придатний для подальшої експлуатації. Отримання остаточної експертизи, як документа, потребує певного часу.

Відомо, що після проведення останнього етапу дослідження міська влада відразу продовжить відновлювальні роботи. Постраждалих просять поставитися з розумінням до роботи міського управління, адже воно робить все можливе для прискорення вирішення цього питання.

Категорія: Відео, Війна, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: