Site icon Наше Місто

Діти вже ніколи не обіймуть тата: на Донеччині загинув Герой з Дніпропетровщини

Новини Дніпра: Загинув Павло Войналович

У боях за Донеччину загинув військовослужбовець Павло Войналович з Криворізького району. Про це повідомили на сторінці підприємства “Криворізький залізорудний комбінат”, співробітником якого був загиблий, пише “Наше місто”.

Народився Павло 27 липня 1976 року в селі Новоолександрівка Братського району Миколаївщини. Після закінчення школи навчався у Криворізькому коксохімічному технікумі. Працював водієм на комунальному автопідприємстві. У 1995-1996 роках проходив військову строкову службу в Збройних силах України.

Після демобілізації працював на “Криворіжсталі”, після чого змінив декілька посад та робочих місць. Остання його посада – електрослюсар черговий та з ремонту устаткування шахти «Криворізька».

До лав ЗСУ Павло приєднався 9 квітня 2022 року. Служив оператором польової лазні взводу забезпечення самохідного артилерійського дивізіону.

Він загинув 7 травня 2023 року під час виконання бойового завдання у населеному пункті Катеринівка на Донеччині. У нього залишилися дружина, донька та син.

Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях. Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав Україну та кожного з нас!

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version